Hír

img

IMPOZÁNS FA ELŐTETŐ A ZENEISKOLA LÉPCSŐJÉN

Általános

2024-02-26 10:00:07

Köszönetünket szeretnénk kifejezni Emőd Város Önkormányzatának, hogy együttműködve a helyi mesterekkel, impozáns tetőt készíttetett az zeneiskola előtti lépcső fölé.

Az intézménybe látogatóknak zord időjárás esetén nem csak a tavaszi, őszi eső okozta kellemetlenségekkel, hanem olykor a téli hideg és hó okozta nehézségekkel is meg kellett küzdeniük. A zeneiskola előtt lévő lépcső esetében a havazás és jegesedés veszélyessé tette az ottani közlekedést, így aggodalom merült fel egy esetleges baleset kapcsán.

Az önkormányzat felismerve a helyzet súlyosságát, a zeneiskola segítségére sietett, és együttműködve a helyi mesterekkel, impozáns fa előtetőt hozott létre a lépcső fölé.

Az intézkedés nemcsak a mesterek szaktudását dicséri és állít jó példát az együttműködésre, hanem elsősorban a zeneiskolába járó diákok biztonságát szolgálja. Külön kiemelendő, hogy a szerkezet esztétikailag is kiválóan illeszkedik a városképbe, szépíti a zeneiskola előtti teret, megőrizve a környék egyedi stílusát. Ennek köszönhetően a diákok és a zene szerelmesei egy még kellemesebb környezetben élvezhetik a zenélés és a tanulás örömét.

A Reményi Ede Zenei Alapfokú Művészeti Iskola közössége

Még több általános

img

ÁLLÁSPÁLYÁZAT

Általános

2024-04-12 16:00:00

MISKOLCI TANKERÜLETI KÖZPONT, Reményi Ede Zenei Alapfokú Művészeti Iskola Nyékládházi Tagintézménye pályázatot hirdet Köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretébenTagintézmény-igazgató munkakör/feladatkör betöltésére.

Bővebben
img

Bűnmegelőzés

Általános

2023-10-18 14:30:59

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának két tájékoztató plakátja

Bővebben

Hírek

Galéria

Nincs album