Hír

img

Hangversenyt adtak zeneiskolásaink az óvodában Emődön

Koncert

2023-12-15 10:00:07

A december közeledtével elérkezett az adventi készülődés és ezzel együtt a karácsonyi várakozás.

December 15-én zeneiskolás növendékeink ünnepi hangulatot teremtettek az Emődi Gyermekálom Óvodában. A hangverseny egyik helyszíne a Geleji úti óvoda szépen feldíszített tornaterme, a másik a Kastélyóvoda csoportjának hangulatos terme volt. Az izgatott óvodások csillogó szemekkel és mosolygó arccal foglaltak helyet a széksorokban, míg a színpadon a kis művészek készen álltak a fellépésre. A tehetséges fiatal zenészek magával ragadó zenével töltötték meg a termet, amelyek furulyán, fuvolán, trombitán, zongorán, csengettyűkön szólaltak meg, valamint énekes produkció is elhangzott. Az óvodások olyan klasszikus dalokat hallottak, mint a Télapó itt van, Hull a pelyhes fehér hó, Kis karácsony, nagy karácsony. A közönség annyira lelkesen fogadta az ismerős dallamokat, hogy együtt is énekelt a zeneiskolásokkal és lelkes tapssal köszönte meg az egyes műsorszámokat. Az izgalmas hangverseny után forró teával és ízletes süteményekkel fogadta zeneiskolásainkat és tanárainkat az óvoda vezetője és dolgozói. Az együtt töltött idő lehetőséget adott a közös élmények megosztására, eszmecserére, szakmai beszélgetésre. A gyerekek újra találkozhattak régi óvodás társaikkal, ami mindig nagy öröm számunkra is.


További képek megtekinthetők: ITT.

Még több koncert

img

Karácsonyi koncert az idősek otthonában Nyékládházán

Koncert

2023-12-15 10:00:47

Az idei évben a Reményi Ede Zenei Alapfokú Művészeti Iskola Nyékládházi Tagintézményének növendéki és tanárai meghívást kaptak Nyékládházán a Viola és az Ezüstfenyő Gondozócentrum Időskorúak otthonába.

Bővebben
img

Kántálás Emődön és Nyékládházán

Koncert

2023-12-13 17:00:25

Az idén is folytatták a szép hagyományt a Reményi Ede Zenei Alapfokú Művészeti Iskola vezetői és tanárai, akik december 13-án és 14-én karácsonyi zenés kántálással örvendeztették meg Emőd és Nyékládháza lakóit.

Bővebben

Érintett tanszakok

  • Furulya
  • Fuvola
  • Klarinét
  • Szolfézs
  • Trombita
  • Zongora