Hír

img

Kreatív fuvolaverseny

Beszámoló

2021-06-25 10:00:18

Iskolánk két növendéke is indult a Dudinszky Nóra ötlete és szervezése keretében megrendezésre került Első Kreatív fuvolaversenyen, melyet az Editio Musica Budapest Zeneműkiadó Kft. támogatott. A verseny nem titkolt célja a fuvolára írt zenei gyakorlatok népszerűsítése.

A versenyzőknek készíteniük kellett egy videót, melyen saját maguk eljátszottak fuvolán egy kiválasztott etüdöt, majd írtak hozzá egy történetet ami illeszkedett az elhangzott gyakorlat hangulatához, valamint elkészítettek egy rajzot, ami egyfajta illusztrációja a hangszerjátéknak és a mesének. Az így elkészült elemeket, vagyis a fuvaolajátékot, a rajzot és a történetet egyetlen videoklippé kellett összedolgozniuk, mely nem lehetett hosszabb 5 percnél.
Iskolánkból Bekecs Lívia és Pozsgai Gergely vett részt ezen az igazán sokoldalú képességet igénylő, kreatív versenyen. Felkészítő tanár: Krajnik Tiborné Móri Marianna
Fogadják szeretettel alkotásaikat!




Még több beszámoló

img

Zeneiskolai együttműködés Szlovákiával

Beszámoló

2024-04-13 20:00:33

A Reményi Ede Zenei Alapfokú Művészeti Iskola az Erasmus+ program keretében látogatást tett Szlovákiába, a Királyhelmeci Alapfokú Művészeti Iskolába.

Bővebben
img

Újabb külföldi együttműködés az Erasmus+ program zászlaja alatt

Beszámoló

2024-03-03 10:00:30

Az Erasmus+ program támogatásával a szlovákiai mellett a lengyelországi zeneiskolával is széleskörű együttműködés indult útjára.

Bővebben
img

Zeneiskolai Együttműködés Szlovákiával a Fenntarthatóság, Digitalizáció és a Populáris zene Jegyében

Beszámoló

2024-02-09 10:00:25

A Reményi Ede Zenei Alapfokú Művészeti Iskola az Erasmus+ Program keretében izgalmas fejezetet nyitott a nemzetközi szakmai együttműködések terén, miután sikeresen felvette a kapcsolatot a Királyhelmeci Alapfokú Művészeti Iskolával Szlovákiában. A kapcsolatfelvételt követően iskolánk küldöttsége szívélyes fogadtatásban részesült a szlovákpartnerintézményben, ahol megegyezés született a közös szakmai munka irányelveiről.

Bővebben

Hírek

Galéria

Nincs album

Érintett tanszakok

  • Fuvola